για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του χώρου σας καλέστε τώρα

2810 223433

Χαρείτε κάθε λεπτό της ζωής!

Χαρείτε κάθε λεπτό της ζωής!

Κατά τη διάρκεια του έτους και κυρίως των θερινών μηνών παρατηρείται το φαινόμενο της προσβολής από παράσιτα όπως ψύλλοι, κοριοί και τσιμπούρια. Η παρουσία των οργανισμών αυτών τόσο εντός όσο και εκτός της κατοικίας μας εκτός από ενοχλητική μπορεί να φανεί επώδυνη και βλαβερή τόσο για εμάς όσο και για τα κατοικίδια μας.

Οι ψύλοι είναι εξωπαράσιτα τα οποία τρέφονται από το αίμα των ξενιστών τους που συνήθως είναι ο άνθρωπος και τα κατοικίδια του. Μπορούν να βρεθούν τόσο μέσα στο σπίτι και στην αποθήκη μας όσο και στην αυλή μας που συνήθως βρίσκονται τα κατοικίδια μας και υπάρχει αυξημένη βλάστηση. Ο ψύλος ζει περίπου 20 ημέρες, γεννά γύρω στα 50 αυγά μετά από κάθε γεύμα του τα οποία προσδιορίζονται περίπου στα 400 κατά την διάρκεια ζωής του.
Η BioCity επεμβάινει στο πρόβλημα με ψεκασμό χρησιμοποιώντας ψεκαστήρα χαμηλής πιέσεως κάνοντας χρηση φαρμάκων (φιλικά προς το περιβάλλον και εγκεκριμένα από το Ε.Φ.Ε.Τ.)  τα οποία δεν καταπολεμούν μόνο τους ενήλικες ψύλους αλλά επεμβαίνουν και στο αρχικό στάδιο ζωής τους (νύμφες) στο οποίο ο ψύλος δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμος. Ο ειδικός γεωπόνος παρακολουθεί το χώρο και όλα τα πιθανά σημεία εμφάνισης εστιάζοντας τις ενέργειες του κυρίως σε αυτά.

Ο κοριός είναι έντομο χωρίς φτερά, σε σχήμα οβαλ και ενεργοποιείται κυρίως τη νύχτα. Συναντάται γύρω και μέσα στις ρωγμές και στις χαραμάδρες του κρεβατιού, ανάμεσα στις ραφές του στρώματος, μέσα σε ρωγμές στον τοίχο και σε οτιδήποτε ξύλινο μπορεί να βρεθεί στο χώρο σας. Ο κοριός τσιμπάει σε όλα τα σημεία του σώματος αλλά επικεντρώνεται κυρίως στα χέρια, στα πόδια , στο λαιμό και στην πλάτη.
Η BioCity και το ειδικό συνεργείο της πραγματοποιεί αρχικά εκτίμηση του προβλήματος στο χώρο και στην συνέχεια προβαίνει σε ψεκασμό χρησιμοποιώντας ψεκαστήρα χαμηλής πιέσεως κάνοντας χρηση φαρμάκων φιλικά προς το περιβάλλον και εγκεκριμένα από το Ε.Φ.Ε.Τ. . Ο επανέλεγχος κρίνεται απαραίτητος και το συνεργειό μας πραγματοποιεί νέα εκτίμηση του χώρου εντός 5 ημερών για να διαπιστωθεί η πλήρης εξάλειψη του προβλήματος.  

 Τα τσιμπούρια ανήκουν στην οικογένεια των ακάρεων με την διαφορά ότι ειναι σαρκοφαγα τα οποία ζουν και εκτρέφονται κυρίως από τα ζώα (κατοικίδια, πτηνά, πουλερικά κλπ) αν και έχουν παρατηρηθεί και προσβολές στον άνθρωπο κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής. Είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τα ζώα και φορείς διάφορων ασθενειών οι οποίες μέσω του τσιμπήματος μεταφέρονται και στον άνθρωπο. Για τα ζώα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κτηνίατρο ο οποίος και χορηγεί την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
Η Biocity  φρόντιζει για την καταπολέμηση του φαινομένου στον χώρο που βρίσκονται τα ζώα και εφόσον αυτά έχουν απομακρυνθεί από αυτόν και έχει καθαριστεί καλά. Και σε αυτή την περίπτωση  πραγματοποιείται ψεκασμός , χρησιμοποιώντας ψεκαστήρα χαμηλής πιέσεως κάνοντας χρηση φαρμάκων φιλικά προς το περιβάλλον και εγκεκριμένα από το Ε.Φ.Ε.Τ. με την παρουσία γεωπόνου. Ο ψεκασμός πραγματοποιήτε και εντός της κατοικίας η οποία είναι πιθανόν να έχει προσβληθεί και αυτή με τσιμπούρια.